yongchuan2
yongchuan1
Yongchun
Guangzhou Spring Package Co., Ltd.

Wilujeng sumping di Guangzhou Spring Package Co., Ltd.

kalayan cinta & dedikasi

Guangzhou Spring Package Co, Ltd. nyadiakeun produksi panyalindungan lingkungan ka konsumén sakuliah dunya, nyokong manusa leuwih perhatian pikeun ngajaga bumi di darat, leuweung, hawa, cai tawar bisa dipaké, perikanan lepas pantai;Ngahindarkeun kaleuleuwihan sareng konsumsi kaleuleuwihan sumber daya alam, nyobian pangsaéna pikeun ngajaga kasaimbangan ékosistem.

diajar deui

Visi Urang

Jantenkeun dunya tempat anu langkung saé, ngajantenkeun kahirupan langkung saé pikeun sadayana.

  • More than 10 set of automatic machine and  German Roland 10-color + 3 reverse UV printing machine supply high quality products in short time.

    parabot profésional

    Langkung ti 10 set mesin otomatis sareng Jerman Roland 10-warna + 3 ngabalikkeun mesin percetakan UV nyayogikeun produk kualitas luhur dina waktos anu singget.
    diajar deui
  • Quality is base stone of our factory survival, supply qualified products is our first principle and and base line. We need to benefit customer first, so can benefit ourselves.

    Kontrol produksi anu ketat

    Kualitas mangrupikeun batu dasar kasalametan pabrik urang, nyayogikeun produk anu mumpuni mangrupikeun prinsip anu munggaran sareng garis dasar.Urang kudu nguntungkeun customer heula, jadi bisa nguntungkeun diri urang sorangan.
    diajar deui
  • We have exported production experience since 2008, we have handled different case in exportation career,guarantee each step must be proper, the all goes well and smooth to customer market. So credit and good service ability is cost saving in exportation.

    Sampurna jasa saatos-jualan

    Kami parantos ngékspor pangalaman produksi ti saprak 2008, kami parantos ngatur kasus anu béda dina karir ékspor, ngajamin unggal léngkah kedah leres, sadayana lancar sareng lancar ka pasar pelanggan.Janten kiridit sareng kamampuan jasa anu saé nyaéta hemat biaya dina ékspor.
    diajar deui

Produk Kami

Saatos ngembangkeun pasar asing mangtaun-taun, produk urang parantos sumping ka langkung ti 60 nagara di dunya, sareng salawasna nawiskeun produk anu mumpuni sareng jasa anu saé, ogé ngaganjar reputasi kiridit & prakték diantara babaturan internasional.

  • Feature Products

    Produk Fitur

  • New Arrivals

    Kadatangan anyar

Spring Paket News

Misi kami nyaéta pikeun ngajantenkeun pakét masa depan anu pinuh ku jiwa perlindungan lingkungan, nyangking "spring héjo" ka dunya

  • cooperative partner (1)
  • cooperative partner (2)
  • cooperative partner (3)
  • cooperative partner (4)
  • cooperative partner (5)
  • cooperative partner (6)
  • cooperative partner (7)
  • cooperative partner (8)
  • cooperative partner (9)
  • cooperative partner (10)